Informatie

OPENINGSUREN

Wij werken enkel op afspraak. Gelieve u dan ook strikt aan het afgesproken tijdstip te houden.
Geen afspraken mogelijk op feestdagen.

 

PRIJSLIJST

Dagprijs per poes: € 10

Indien uw kat speciale voeding e.d. nodig heeft, dient u deze zelf mee te brengen of extra te betalen.

Bij extra verzorging, zoals toedienen van medicatie, zal een dag supplement van 1 euro aangerekend worden.

Voor poezen uit hetzelfde gezin kan een doorlopend open verblijf gereserveerd worden.

De betaling dient bij het brengen van de kat te gebeuren. Gelieve cash mee te brengen, wij beschikken niet over bancontact.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Het plaatsen van de kat in het hotel wordt als dusdanig  aanzien als acceptatie van de volgende voorwaarden:

  • De katten worden alleen toegelaten als ze minimum 14 dagen op voorhand ingeënt zijn tegen Kattenniesziekte en Leucose.
  • Alle katten ouder dan 6 maanden dienen gesteriliseerd/gecastreerd te zijn.
  • Eventuele kosten i.v.m. noodzakelijke tussenkomst van de dierenarts dienen door de eigenaar van de kat betaald te worden.
  • Bij het binnenbrengen wordt de volledige som betaald van de gereserveerde dagen. Indien men de kat vroeger komt halen dan op de datum van de factuur, dan worden deze overige dagen niet terugbetaald.
  • Bij annulatie van een reservatie worden geen voorschotten terugbetaald, en zal een administratiekost van 10% betaald worden, met een minimum van 25 euro, indien de annulatie ten laatste 14 dagen op voorhand is. Zoniet zal de volledige som van de reservatie betaald worden.
  • Een maand na de bepaalde datum van afhandeling zal het dier gerechtelijk thuis gebracht worden op kosten van de eigenaar.
  • Bij overlijden van de kat in het hotel zal de dierenarts de doodsoorzaak vaststellen en een certificaat met eventuele oorzaken vermelden ten behoeve van de eigenaar. Alle kosten zoals autopsie, verbranding, extra preventieve maatregelen vallen ten koste van de eigenaar van de kat. Het lichaam zal slechts 6 uur boven de grond gehouden worden, tenzij de dierenarts of wettelijke instanties anders beslissen.
  • Bij eventuele geschillen is alleen de rechtbank van Mechelen bevoegd.

Voor een geslaagd verblijf van uw huisdier in ons kattenhotel! Daar gaan we voor!